ON JE IMAO PLAN, A ONA JE IMALA DEČKA Ljubavna priča našeg poznatog glumačkog para krenula je od HORORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE IMAO PLAN, A ONA JE IMALA DEČKA Ljubavna priča našeg poznatog glumačkog para krenula je od HORORA

Kao iz bajke!

Gagi Jovanović se u Braku Pujić zaljubio tokom snimanja horor filma “Sveto mesto”. Njihova ljubavna priča traje 27 od kojih su 26 u braku. Trenutak kada su se sreli promenio je sve.

Branka je tada bila jedna od najpoželjnijih glumica i žena, a Gagi, kao i ona, na početku karijere. Kada ju je ugledao rekao je: “Ona će biti moja žena“.

- Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali vredelo je - rekao je Gagi u jednom intervjuu.

Sa druge strane, Branka nije baš imala takve prve utiske.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Kćerka Anđela Jovanović, kruna je njihove ljubavi i krenula je roditeljskim stopama. Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i danas glumi u serijama “Vojna akademija“, “Moj rođak sa sela“ i u pozorištu.

- Ona i supruga su moja najveća podrška, i više od toga. One su moj motiv za sve što radim. Anđela ima moj karakter u telu princeze. Hrabra je, iskrena, talentovana, ali nasledila je i te neke osobine koje se ni meni samom kod mene ne sviđaju. Svojeglava je, kao ja. Ona je tatina ćera. Branka i ona su više drugarice, a ja sam roditelj i jednoj i drugoj. Nedavno sam radio s Anđelom predstavu i ponašao sam se prema njoj kao prema svakom drugom kolegi. Mislim da sam se sa njom čak najmanje savetovao. Nas dvoje se razumemo bez mnogo reči - ispričao je Gagi Jovanović u jednom intervjuu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.