OMALOVAŽAVALA SI ME! Bora ZAMERIO Ivi što POTCENJUJE njegovu vezu sa Milicom, a onda se UMEŠAO Đukić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMALOVAŽAVALA SI ME! Bora ZAMERIO Ivi što POTCENJUJE njegovu vezu sa Milicom, a onda se UMEŠAO Đukić!

Na kraju su uspeli da reše nesuglasice.

Tokom večeri došlo je do rasprave između Ive Grgurić i Bore Santane i to zbog ranijeg sukoba kada je Iva potcenila njegovu ljubav sa Milicom Kemez.

Podsetimo, Iva i Bora su u kuhinji raspravljali o svom odnosu, a u njihovu konverzaciju umešao se i Filip Đukić koji je stao u odbranu svoje devojke.

- Ti si uzela ulje, sakrila si ga. To nije tvoje, to je zajedničko. Donesi ulje, nemoj da ti ga uzmem i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacim. Ti si se ovde pokazala. Ti si mene počela da omalovažavaš, a ja sam bio uz tebe - pričao je Bora nervozno.

- Ja nisam budala da ti nakon svih uvreda oprostim. Ja sam od starta bila uz tebe, a ti mene vređaš. Bili smo najbolji. Umesto da dođeš da mi se izviniš i kažeš mi da si to rekla u revoltu, ti me vređaš. Ja nisam htela da ti ispadaš budala - rekla je Iva, aludrajući na njegovu ljubavnu priču sa Milicom Kemez.

- Znaš šta je problem? Vi možete da se svađate, ali ne treba da se vređate. Povređuješ ljude koji te vole - uključio se Đukić u konverzaciju.

Nakon što je Bora shvatio da je pogrešio, on se izvinio Ivi, pa su se zagrlili i poljubili.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.