OLOŠU, SVE LAŽEŠ! Dalila KRVNIČKI branila Karića, pa UDARILA na Cara - bivši ljubavnici ZARATILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022, 00:50

"OLOŠU, SVE LAŽEŠ!" Dalila KRVNIČKI branila Karića, pa UDARILA na Cara - bivši ljubavnici ZARATILI

Tenzija dostigla vrhunac!

Tokom emisije "Pretres nedelje" zadrugari su komentarisali to što je Stefan Karić dao veliki budžet Dejanu Dragojeviću. Mnogima nije jasno zašto se odlučio na ovakav korak s obzirom na to da su njih dvojica više puta ulazili u sukobe. Tokom izlaganja svog mišljenja Filip Car je ušao u sukob sa Dalilom Dragojević.

- Kada budem hteo da kažem neke stvari o Dejanu i Dalili, ja ću šapnuti Marku Đedoviću, pa će on reći šta ja mislim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer oni jedino tako slušaju - rekao je Car.

- Marko da li sam ja tebi rekla da on bira tebe da ti priča neke stvari jer zna da ćeš ti ustati da pričaš te stvari - pitala je Dalila Đedovića.

- A možda i da kažem tebi - odgovorio je Đedović.

- Ološu, već sam rekla Đedoviću da su to tvoja pravila. Koristiš Đedovića kako bi prenosio stvari za stolom. Pričamo o najvećem lažovu - rekla je Dalila.

- Za šta lažem? - upitao ju je Car.

- Lažeš za sve. Lažna pojava, tetovaže, garderoba, prijatelji, sve je lažno i ja sam bila lažna u tvom slučaju. Ti ne postojiš, izgubio si se kao takmičar - vikala je Dalila.

- Ne kapiram poentu da smo samo Dalila i ja branioci njegovog budžeta. Kada je bio Božić svi su sedeli, doneli su bocu vina Dalili jer je bila najveselija. Zašto bi se to zameralo sada, da li bi bio problem da mi je dao dve hiljade. On je svoj mišljenje rekao - rekao je Dejan.

- Karić je od mene dobio mali budžet zbog Cara, on je rekao da zna da to nije moje mišljenje prišao mi je i to je rešeno. Ja nikada nisam rekla da je on mene uvredio - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.