Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUŽENA SA DESET MUŠKARACA Aleksandra Mladenović nikad provokativnija izašla na scenu, pa otkrila da priprema veliku PROMENU

Nakon uspeha pesme “Sunce moje”, Aleksandra Mladenović je rešila da predstavi još jedan singl publici pre nego što je obraduje kompletnim albumom “Poseban”, koji nosi naziv prema njenoj, kako kaže, autobiografskoj pesmi. – U mom životu još uvek ne postoji taj neko poseban, pa tako i ne može biti ljubomoran na to što sam u The post OKRUŽENA SA DESET MUŠKARACA Aleksandra Mladenović nikad provokativnija izašla na scenu, pa otkrila da priprema veliku PROMENU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OKRUŽENA SAM DESETORICOM, BLAŽENA SAM" Aleksandra Mladenović se skinula u triko i pokazala šta ume (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Nov.2019

Nakon uspeha pesme “Sunce moje”, Aleksandra Mladenović je rešila da predstavi još jedan singl publici pre nego što je obraduje kompletnim albumom “Poseban”, koji nosi naziv prema njenoj, kako kaže, autobiografskoj pesmi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.