OKRŠAJ U EMISIJI! Luna se urotila protiv Stanije - ona joj SASULA U LICE, jednom rečenicom ZAPUŠILA USTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRŠAJ U EMISIJI! Luna se urotila protiv Stanije - ona joj SASULA U LICE, jednom rečenicom ZAPUŠILA USTA

Đoganijeva u šoku!

Jedna od današnjih tema za stolom bila je podela nedeljnih budžeta od strane Lune Đogani.

Stanija Dobrojević, koja je u lošim odnosima sa novim vođom, rekla je da misli da se Luna namerno urotila protiv nje, te je svim njenim prijateljima podelila najmanji budžet.

- Nas dve se ne družimo, ne znam što bih tebi dala srednji ili najveći. Ja ni ne gledam sa kim se ti družiš, niti šta ti radiš... Ja njih ne doživljavam kao tvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarice nego kao individue - rekla je Đoganijeva, a Stanija joj je na to odbrusila...

- Ja bih tebi dala barem srednji, jer bih gledala na to kao da si se tek vratila u rijaliti i da ti treba za hranu i kozmetiku, barem iz čiste pristojnosti.

A celu svađu poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.