OKRENUO SE I KA GLUMI: Prijin muž Filip Živojinović se upustio u novi posao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 17:20

OKRENUO SE I KA GLUMI: Prijin muž Filip Živojinović se upustio u novi posao! (FOTO)

Multipraktik!

Filip Živojinović, suprug pevačice Aleksandre Prijović najpre je radio kao sportski agent, a kasnije se upustio u svet menadžerstva. Danas se gotovo može reći da je Prijin muž, pravi multipraktik. Osim što je radio na novom albumu pevačice, on se sada okrenuo i ka glumi.

Koliko je svestran govori i činjenica da trenutno radi na jednom filmu, i to sa sestrom Ivom Nakić, koju je njegova majka, Zorica Nakić dobila iz drugog braka sa poznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarkašem.

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

O svojim svakodnevnim aktivnostima, Filip obaveštava pratioce na Instagramu, a da se maksimalno posvetio novom projektu govori i njegova ažurnost i buđenje u sitne jutarnje sate.

- Kad radiš na filmu sa sestrom srce ti je puno. Naš glavni kostimograf - napisao je Filip na zajedničkoj fotografiji nastaloj na filmskom setu, a potom je objavio i niz Instagram priča kojima je dočarao atmosferu iza kamera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPOČEO NOVI BIZNIS Filip Živojinović krenuo u novi projekat sa sestrom: "Srce mi je puno"

Izvor: Blic, 17.Avg.2022, 09:57

Sin Bobe Živojinovića i suprug pevačice Aleksandre Prijović, Filip Živojinović nekada je radio kao sportski agent, zatim kao menadžer, a sada radi na jednom filmu, i to sa sestrom Ivom Nakić, koju je njegova majka, Zorica Nakić dobila iz drugog braka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.