OGROMNA CIFRA! Evo za KOJE PARE je Ivana Peters OTPEVALA PRATEĆE vokale Luni Đogani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNA CIFRA! Evo za KOJE PARE je Ivana Peters OTPEVALA PRATEĆE vokale Luni Đogani!

Osipa se novac od Zadruge!

Luna Đogani je po izlasku iz Zadruge odmah započela sa radom na svojoj karijeri pevačice. Odmah je otišla u Makedoniju gde je radila u studiju na svojoj novoj pesmi, a po povratku u Beograd nastavila je u istom pravcu.

Kada se saznalo da će joj Ivana Peters pevati prateće vokale, nastala je bura u medijima, ali Ivanu ova vest nije potresla iako su mnogi osudili ovu saradnu. Ona smatra da je to deo njenog posla i kako kaže mnogima je pevala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prateće vokale, tako da neće biti problem ni da ih otpeva Luni.

Ipak, ono što su mnogi propustili da uzmu u obzir u ovom slučaju je i da Ivana to sigurno nije radila za džabe, već zbog novca, a koja suma je u pitanju, ostaje da saznamo.

Do tada se na mrežama već spekuliše o cifri, a jedan on fanova je na stranici Zadruga - Pink pomenuo cifru od 10. 000 evra.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.