OGNJENOVA MAJKA PRVI PUT - GRMI: JK? Princ Čarls? Kao da me je briga! Za postupke MORA da se odgovara

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJENOVA MAJKA PRVI PUT - GRMI: JK? Princ Čarls? Kao da me je briga! Za postupke MORA da se odgovara

Jasno i otvoreno!

Majka Ognjena Vranješa koji je plasirao u javnost eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, kaže da joj uopšte nije prijatno zbog nastale situacije!

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz pretnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

- Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Je li moj sin nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga - rekla je za "Blic" majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

- Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali - završila je Vranješova majka.

Podsetimo, nakon pretnji i uvreda, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.