OGNJEN SAOPŠTIO TUGU! Simbol dobrote i smernosti ODLAZI... svima draga osoba NAPUSTILA ZADRUGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN SAOPŠTIO TUGU! Simbol dobrote i smernosti ODLAZI... svima draga osoba NAPUSTILA ZADRUGU!

Ne...

Dobili smo još jednog izbačenog takmičara "Zadruge". To je Dušan Zdravković. Dušan je poražen od strane Milice Dugalić ubedljivim rezultatom 83-17 u procentima, a to se dogodilo nakon što su Miličini glasovi duplirani.

Ipak, i da nisu udvostručeni Dušan bi opet izašao napolje, mada ne sa tolikom razlikom. On je ovo podneo muški, nije bilo previše emocija i krenuo je sa osmehom napolje.

Dok je Dušan izlazio zadrugari su ga okarakterisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao oličenje dobrote i pristojnosti, a u sličnom maniru je o njemu govorila voditeljka Dušica Jakovljević.

Svakako jedan izuzetan mladić, a nadamo se da će u narednim godinama postati još bolji rijaliti igrač.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.