OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVIO PESMU U ČAST FLAMINGOSA: Ovako bi grupa zvučala u 2021. godini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2021, 01:10

OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVIO PESMU U ČAST FLAMINGOSA: "Ovako bi grupa zvučala u 2021. godini" (VIDEO)

Prepoznatljiv stil!

Ognjen Amidžić je objavio pesmu koja neverovatno podseća na stil koji je praktikovao dok je sa pokojnim Marinkom Madžgaljem nastupao sa grupom Flamingosi.

Marinko i Ognjen su činili sastav Flamingosi, koji je uneo potpuno novu energiju na našu muzičku scenu i mnogi su ih oboažavali, a i danas se njihove pesme mogu čuti i u diskotekama, ali i na radio stanicama.

O tome kako je došlo do toga da snimi ovu pesmu, Ognjen je za portal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija Danas rekao:

- Čudno je došlo do ove pesme i nekom čudnom putanjom je došlo do ovoga. Mi smo seli da napravimo pesmu iz neke inspiracije koja nam se dogodila i onda kad je postavljena pesma, provalili smo da dosta liči na Flamingose, kakvi bi bili Flamingosi 2021. godine i tako smo i završili i onda kad je sve bilo gotovo, bio sam u fazonu šta da radim sa tom pesmom i da bi trebalo da je dam nekom i onda sam shvatio da je glupo da to neko drugi peva, pa sam je ja otpevao. Mnogo mi je ljudi u poslednje vreme tražilo da napravimo nešto što je bilo kao tad što smo radili i eto po svim tim pričama i u čast svemu tome je nastala ova pesma -* rekao je Ognjen u jednom dahu.

Da li pesma zaista podseća na stil Flamingosa, poslušajte, pa prosudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.