OGLASIO SE PSIHOLOG! Luna Đogani nikako NIJE SMELA da ugradi SILIKONE, a Anabela skriva ovu nameru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE PSIHOLOG! Luna Đogani nikako NIJE SMELA da ugradi SILIKONE, a Anabela skriva ovu nameru!

Obe žele samo ovo!

Luna Đogani je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju da ugradi silikone. Ona je juče na jednoj privatnoj klinici, ugradila silikone, a sada je u periodu oporavka.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 31, 2019 at 5:13am PDT

Luna kroz sve ovo nije prošla sama jer su joj podršku pružili Marko Miljković, njen dečko koji je izjavio da jedva čeka da pipne njene silikone I njena majka Anabela Atijas.

Anabela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je snimila Lunu odmah nakon operacije I snimak su objavile na Instagramu, a mnoge je čudilo to što joj kao majka pruža podršku da ugradi silikone.

- Nisam imala ništa protiv Lunine odluke. Ona ima 23 godine, sama donosi odluke, a ako je to čini srećnom I ja sam srećna – rekla je Anabela.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 27, 2019 at 9:50am PDT

Psiholog Jovan Marić koji je jednom prilikom ugostio Anabelu u svojoj emisiji kaže da ona I Luna traže konstantnu pažnju.

- Nije im dosta medijske prisutnosti. Ako ih nema pet dana u medijima sa nekim skandalom, ništa nisu uradile. To je suština. Nikada ne bih preporučio silikone osobama koje nisu rađale I dojile, a koliko znam ta mala još nema dete – rekao je Marić.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.