OGLASIO SE NAKON ŠTO JE SPREČIO SAMOUBISTVO! Vojaž otkrio šta se desilo na Brankovom mostu: Držali smo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 15:30

OGLASIO SE NAKON ŠTO JE SPREČIO SAMOUBISTVO! Vojaž otkrio šta se desilo na Brankovom mostu: "Držali smo..."

Spasio život nesrećnoj devojci!

Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž spasio je devojku koja je htela da skoči sa mosta.

Vojaž je video devojku dok je vozio biciklu kako pokušava da skoči, pa je stao i sa njom popričao i ubedio je da to ne uradi. Devojku su prevukli preko ograde, a kasnije je došla i Hitna pomoć. Reper se sada oglasio i otkrio šta se dogodilo.

- Nikola i ja smo zajedno vozili bicikle na Brankovom mostu, išli smo do grada. Videli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo devojku da je prešla ogradu. U momentu kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili sa bajseva i uhvatili je oko grudi i gornjeg dela tela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila. Generalno, mi smo pričali sa njom. Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz šta god da prolazi da može da priča sa nama ako treba i celu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može da vidi saveznike i prijatelje i da kroz šta god da prolazi nije sama. tako smo je džali neko vreme. Ne želim sada baš da otkrivam sve, to je ipak njen privatni život i privatna stvar, to sada nije ni važno. U sledećem momentu je došao još jedan čovek, onda je ona počela malo da se batrga i otima, shvatili smo da je to to. Sva trojica smo je zgrabili i prebacili preko ograde. Morali smo da je držimo dok nije došla policija i hitna pomoć - rekao nam je Vojaž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.