OGLASIO SE DAVIDOV OTAC! Progovorio o Aleksandrinim suzama i otkrio šta misli o Ani! Zgrozio sam se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE DAVIDOV OTAC! Progovorio o Aleksandrinim suzama i otkrio šta misli o Ani! "Zgrozio sam se!"

"Sviđa mi se što nije više utučen!"

Odnos Davida Dragojevića i Ane Korać privukao je pažnju svim ljubiteljima "Zadruge". Oni se ne odvajaju jedno od drugog, a čim se ukaže prilika, oni razmenjuju nežnosti. Upravo o Davidovom odnosu sa Anom progovorio je njegov otac Goran.

- Nemam vremena toliko da pratim, više po novinama ispratim šta se dešava. Meni se sviđa što je on veseo, nije utučen sada i neraspoložen. Sviđa mi se sad kakav je, kad sam gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke stvari, zgrozio sam se, ne znam kako je izdržao da bude normalan, Aleksandra mu je skakala po živcima. Sad je onakav kakav jeste - rekao je Davidov tata.

DRUGI MUŠKARAC! Miljana Kulić uživo raskunula sa verenikom Zolom - Kajem se zbog S*KSA sa njim!

Na pitanje da uporedi Anu i Aleksandru, odgovorio je na sledeći način.

OSUDA, SUZE, OČAJ: Zerina plakala i MOLILA da čuje dete, a muž joj PORUČIO... "Ne prilazi..."! TUGA!

- Ana mi deluje fino, simpatična je, vidim da mu prija jako. Sasvim je drugačija slika sada, sa Aleksandrom nije znao gde je, ona mu je stalno zvocala, nabacivala nešto, nije znao šta da radi sa njom - rekao je gospodin Goran, a zatim zaključio: - Sa kojom god da je srećan, on ima moj blagoslov.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.