OGLASILA SE ŽIKINA BIVŠA ŽENA POVODOM SAZNANJA DA JE ZARAŽEN KORONOM! Evo da li je viđao sina Dušana

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 17:21

OGLASILA SE ŽIKINA BIVŠA ŽENA POVODOM SAZNANJA DA JE ZARAŽEN KORONOM! Evo da li je viđao sina Dušana

Ona je sigurna.

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, pozitivan je na korona virus.

Naime, Žika Jakšić je prvo uradio serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativan. Međutim, on je nakon toga uradio i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Danas je stigao nalaz koji je pokazao da je pozitivan.

Tim povodom oglasila se i njegova bivša supruga i voditeljka Dajana Paunović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Vidimo se ujutru... #vikendsvitanje... Gosti prvog , najgledanijeg jutarnjeg programa... Srpski automobilista Dušan Borković, dir. JP “Srbijavode” Goran Puzović i Jelena Govedarica... #5.30h #prvijutarnjiprogram

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Jun 13, 2020 at 7:56am PDT

- Žika i ja se nismo viđali u skorije vreme. Tri i po godine mi nismo u braku, takođe ni sin Dušan nije bio sa njim nakon proslave rođenja Cecinog unuka. Koliko ja znam on nema koronu, čeka još uvek rezultate. Dušan i ja sigurno nismo pozitivni na virus – rekla je Dajana Paunović.

BONUS VIDEO: ŠOK VIDEO SA BRANKOVOG MOSTA: Iz auta je opomenuo momka na ROLERIMA, a onda - HAOS! Ruka na prozoru i najluđi razgovor IKAD!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.