OGLASILA SE KIJA, OPET: Nakon DRAME, OVO je poručila Slobi: Ne želim da RUŽNE STVARI KVARE... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE KIJA, OPET: Nakon DRAME, OVO je poručila Slobi: "Ne želim da RUŽNE STVARI KVARE..." (FOTO)

Ovo je pravi razlog.

Kristina Kija Kockar danas je svom bivšem mužu Slobi Radanoviću bez dlake na jeziku uputila otvoreno pismo na četiri strane, u kojem mu je uputila veoma teške reči, a samim tim je detaljno otkrila sve što je do sada skrivala.

Šta je poručila putem društvene mreže Instagram, možete detaljnije pogledati u GALERIJI koja je u prilogu:

Kijinu objavu, naravno, preneli su svi mediji, a javnost već satima ne prestaje da priča o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenom potezu. Sa druge strane, Sloba nije mogao da prećuti i da ne prokomentarše njene reči, pa je poručio kratko i jasno:

- Pročitao sam, svi su mi slali. Neću ništa da komentarišem. Prvi put da sam uzdržan. Ukoliko mi se javi, razgovaraćemo, ako ne, ništa. Ja neću načiniti prvi korak. Sve najlepše joj želim, ako ona misli da je tako, neka bude tako, to je to. Nijednom svojom izjavom nisam imao nameru da je uvredim, samo sam hteo da kažem i svoju stranu priče - rekao je Sloba.

Međutim, ono što je interesantno, par sati nakon što je javno objavila pismo Slobi, Kristina je ipak odlučila da obriše slike sa svog Instagrama, a onda se javno obrati svima rečima:

- Obrisala sam poslednji post da te ružne stvari ne kvare moj život više. Mislim da su svi već preneli i mislim da sam bila jasna - poručila je Kija.

Sada se postavlja pitanje, da li se Kija pokajala nakon svojih javno iznešenih reči Slobi, ili zaista želi da stavi tačku na sva polemisanja što se tiče te teme, nismo sigurni.

Da li će se Sloba još jednom oglasiti posle ove drame, i poručiti još koju reč svojoj bivšoj supruzi, ostaje nam da saznamo...

ŠTAAA?! I svi oni u Zadruzi 2? Pa, ovo će biti LU-DI-LO! Oglasio se Mitrović i ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.