OGLASILA SE KAJA OSTOJIĆ nakon SKANDALOZNE izjave bivšeg supruga: Do danas je bila nema a sada... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE KAJA OSTOJIĆ nakon SKANDALOZNE izjave bivšeg supruga: Do danas je bila nema a sada... (FOTO)

Neće više da ćuti! v

Čim su svi domaći mediji preneli da se belgijski di-džej Vito Lućente, poznatiji kao Džunior Džek, razvodi od srpske pevačice Katarine Kaje Ostojić, počelo je svakodnevno izveštavanje o njihovom braku i daljim planovima.

Ubrzo je otkriveno da je di-džej već stupio u vezu s jednom Srpkinjom, on je objavljivao njihove fotografije, a juče se čak pojavio i intervju koji je Džunior Džek dao srpskim medijima.

- Ona nije žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama — istakao je on i dodao da su se razveli zbog nerazumevanja.

Tokom svih ovih dana, Kaja je ostala nema, budući da ni inače ne praktikuje da previše detaljno govori za medije o svojoj privatnosti. Prvi put se oglasila sinoć, kada je na društvenoj mreži Instagram podelila selfi za koji je pozirala u automobilu.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Oct 3, 2019 at 10:35am PDT

- Ja samo pevam, ja samo sviram — napisala je očigledno odlično raspoložena pevačica.

Njeni obožavaoci su u jednom složni: Kaja nikad nije izgledala lepše!

BONUS VIDEO: Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.