OGLASILA SE DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA - Stiglo PISMO u Zadrugu! Njena PORUKA je ŠOKIRALA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE DEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA - Stiglo PISMO u Zadrugu! Njena PORUKA je ŠOKIRALA...

Nju niko nije očekivao.

Vladimir Tomović privlači veliku pažnju javnosti, koja prati rijaliti "Zadrugu" već nedeljama unazad, zbog toga što čini deo ljubavnog trougla u kom su još i Dragana Mitar i Edis Edo Fetić. Vladimir je više puta priznao da se zaljubio u Draganu, a trenutno niko ne može sa sigurnošću da tvrdi kome će se Mitrova prikloniti. Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da se danas, kada Vladimir proslavlja slavu, oglasi njegova devojka!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mnogo se spekulisalo o tome da Vladimir napolju ima devojku, ali niko nije znao ko je ona niti detalje njihove veze. No, ona je sada odlučila da se oglasi i svom dečku čestita slavu.

- Ljubavi, srećna slava! Da u zdravlju i veselju slaviš još dugi niz godina! Ne želim da dužim, svi su dobro, ne brini! Znam koliko ti je teško što danas nisi sa dragim ljudima i porodicom, ali ti si jak. Niko od nas ne bi voleo da te gleda tužnog, provedi dan u miru. Ljubim te puno, dobro znaš sve! Mašina polu-ujna. P.S. Srećna slava i svim zadrugarima koji slave - napisala je ona.

Obzirom na to da se Vladimir ponaša kao slobodan momak u ''Zadruzi'', te ne prestaje da juri Draganu, ovo pismo je očigledno šokiralo sve, a šta će se u nastavku dešavati videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.