ODVRATAN SI MI Dalila se udvarala Filipu Caru, pa mu obećala: POSLAĆU TE KUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 20:12

"ODVRATAN SI MI" Dalila se udvarala Filipu Caru, pa mu obećala: "POSLAĆU TE KUĆI"

Ljuta je.

Dalila Dragojević i Filip Car napustili su izolaciju nakratko, pa nastavili dramu ispred, u dvorištu, dok ga je udata zadrugarka sve vreme peckala zbog Filipove reakcije na založenu fotografiju Maje Marinković i njega:

- Zašto imaš potrebu da me tako jako pritisneš? Nemoj samo da odeš kući, a da se ne pozdravimo. Da li si plakao sinoć? - pitala ga je Dalila.

-Nisam, stavljam kapi za nos, zbog čega ljudi često misle da ja plačem - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Car.

-Naravno, tebi nije lako da zaplačeš. Majka će ti sve oprostiti - nastavila je Dalila.

-Vidim da se trudiš da mi se suprotstaviš. Niste mi zanimljivi. Vi kao kolektiv - odbrusio je Filip.

-A kome si ti zanimljiv? Meni si ti odvratan! Pričaš neke stvari, radiš druge i očekuješ da to neko toleriše. Šta čovek da očekuje od tebe, ozbiljnu priču?! - rekla mu je Dalila.

U videu ispod pogledajte detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA NAPRAVILA DRAMU ZBOG MAJE MARINKOVIĆ Ljubomorisala i histerisala, pa pobacala Caru STVARI U JEZERO

Izvor: Blic, 19.Okt.2021

Filip Car pobesneo je jer je njegova fotografija sa bivšom devojkom Majom Marinković nestala u zalagaonici, a Dalila Dragojević mu je to ponašanje žestoko zamerila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.