ODVRATAN JE! MALI MU JE... PA PRAVI BUDALU OD SEBE! Lakić na meti ovog takmičara! Žestoko ga isprozivao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODVRATAN JE! MALI MU JE... PA PRAVI BUDALU OD SEBE! Lakić na meti ovog takmičara! Žestoko ga isprozivao!

Ne miruje!

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Jovanović Conja je poslednjih dana najaktuelnija tema u vili, pa je tako bilo i u sinoćnoj emisiji "Vruća stolica".

Evidentno je da se Conja dosta promenio, po rečima takmičara, a u toku jučerašnjeg dana ušao je u žestok verbalni sukob, koji je bio na ivici fizičkog obračuna.

Nikola Lakić je istakao da je Jovanović jedan od retkih učesnika rijalitija koji su uspeli da ga izbace >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz takta.

- Odvratan je. Postao je pravi smra*. Udara nisko, pšljunuo je Nevenu. Ja veće govn* nisam upoznao. Muka mi je od njega, jer je nezadovoljan svojim malim honorarom pa po svaku cenu želi da bude u kadru praveći budalu od sebe - zaključio je Lakić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.