ODUSTAO, RAZOČARAO SE! On je sinoć IZBAČEN iz Zadruge! Ovo je moj POSLEDNJI rijaliti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 07:30

ODUSTAO, RAZOČARAO SE! On je sinoć IZBAČEN iz Zadruge! "Ovo je moj POSLEDNJI rijaliti!" (VIDEO)

Došlo vreme za rastanak!

Nominovani za izbacivanje iz "Zadruge" ove nedelje bili su Branislav Radonić Brendon i Fran Pujas. Voditelj Darko Tanasijević još jednom je ušao na imanje i otišao do sobe za izolaciju da pozove takmičare nominovane za izbacivanje.

- Izgleda da je Brendon već odustao od ove igre, da se razočarao u nekoga, videćemo - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević kada je Darko Tanasijević otišao po nominovane takmičare.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaista govorio kao da je već odustao od takmičenja.

- Ovo je moj poslednji rijaliti - rekao je Brendo.

Sva trojica su potom otišli do palate "Milenija", gde se odigrao duel za izbacivanje i zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef. Darko je zadrugarima objasnio pravila igre. Darko je imao dve majice, koje su bile različiti boja, a na sebi su imale štipaljke. Deo sa štipaljkama trebalo je da bude na leđima. U što kraćem roku je trebalo da skinu štipaljke sa leđa.

U igri je pobedio Fran, i samim tim su mu duplirani glasovi. Kada su se glasovi duplirali, jedan takmičar imao je 86% glasova, dok je druga osoba imala 14% glasova. Darko je saopštio da u "Zadruzi" ostaje Fran, a da Brendon napušta imanje. Radonić se pozdravio sa zadrugarima i napustio imanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO KO JE IZBAČEN IZ "ZADRUGE" Teško podneo rastanak, odmah morao da napusti imanje

Izvor: Blic, 10.Maj.2021

Prošle nedelje za izbacivanje iz "Zadruge 4" nominovani su bili Fran Pujas i Branislav Radonjić Brendon, a rijaliti je sinoć, sa manjim brojem glasova, napustio Brendon.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.