ODREĐEN DATUM SUĐENJA! Turčin se privodi pravdi zbog UBISTVA Šabana Šaulića! OVO su detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODREĐEN DATUM SUĐENJA! Turčin se privodi pravdi zbog UBISTVA Šabana Šaulića! OVO su detalji!

Pojačane mere bezbednosti!

Određen je datum početka suđenja zbog saobraćajne nesreće u kojoj su 17. februara 2019. godine život izgubili Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Prvo ročište biće održano 27. marta, i tada će Turčin Alsin Levent morati da se pojavi pred Okružnim sudom u Guterslohu.

- Proces će se odvijati pod pojačanim merama bezbednosti - rekao je Silke Bergšetrman, zamenik direktora, ali ništa više od informacija za sada, iz sigurnosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razloga, neće iznositi.

Kako navodi nemački medij "Neue Westfälische", pojačane mere bezbednosti verovatno su određene zbog toga što je "Šaban bio mnogo popularan", pa će "interesovanje za slučaj biti veliko".

Podsetimo, Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha.

Podsetimo, Šaban je 16. februara imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa tragično je stradao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.