ODRASTAO JE U BEDI: Topalko objavio sliku ORONULE KUĆE i poslao MOĆNU poruku - Bio sam SREĆAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 11:20

ODRASTAO JE U BEDI: Topalko objavio sliku ORONULE KUĆE i poslao MOĆNU poruku - Bio sam SREĆAN! (FOTO)

"Čovekove potrebe za život su voda... vazduh... nešto da pojede... nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje..."

Pevač Milan Topalović Topalko, koji je slavu stekao učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često je otvoreno govorio o svom životu pre nego što se proslavio, ističući da je teško živeo. Topalko je priznao da je često zimi sa kapom išao u krevet koliko je bilo hladno.

Pevač je nedavno na Instagramu podelio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trošne kuće u selu Trudovo u blizini Nove Varoši, u kojoj je odrastao, i uz ovu sliku napisao veoma snažnu poruku.

- Čovekove potrebe za život su voda... vazduh... nešto da pojede... nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje... Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan... zato uživajte u onome što imate - poručio je pevač.

Covekove potrebe za zivot su voda..vazduh..nesto da pojede..nesto da obuce i negde da prespava..sve ostalo su zelje..ali zelje se izvor patnje..sto vise zelite vise patite. U ovoj kuci ja sam se rodio i ziveo prvih 10 g sa tada 6 clanova porodice..verujte mi i tada sam bio srecan..zato uzivajte u onome sto imate 💖💖💖

Објава коју дели Milan Topalovic (@topalko.top) дана 6. Мај 2020. у 1:34 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.