ODMAH IZVEDEN NAPOLJE! Prišao mu, UDARIO ga PESNICOM! Izbezumljen, kao ZVER, dok ga drže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH IZVEDEN NAPOLJE! Prišao mu, UDARIO ga PESNICOM! Izbezumljen, kao ZVER, dok ga drže! (VIDEO)

Banalan razlog.

Zadrugari su sinoć odgovarali na ,,Pitanja gledalaca", a mnogi ukućani imali su burne reakcije zbog mnogih detalja koji su izneli jedni o drugima.

Međutim, totalni haos je usledio kada je Dražen Bakić tražio reč kako bi prokomentarisao izjave Marka Đedovića na njegov račun.

Pre nekoliko dana se novinar dotakao teme o njegovoj ličnoj higijeni koja nije bila na zavidnom nivou, pa mu je prišao za stolom i neočekivano ga udario. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zadrugari su odreagovali brzinom svetlosti, a svi su bili šokirani kada je Dražen bacio i čašu koja igrom slučaja nikog nije povredila.

Zadrugara su odmah izbacili iz Bele kuće i odveli ga u zatvor, a emisija ,,Pitanja gledalaca" se ubrzo i nastavila.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.