ODLUČILA SE NA OVAJ POTEZ - Evo šta Ana Kokić radi POSLE RAZVODA! Ne gubi vreme... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČILA SE NA OVAJ POTEZ - Evo šta Ana Kokić radi POSLE RAZVODA! Ne gubi vreme... (VIDEO)

Nova objava...

Vest koja je šokirala javnost jeste da se Ana Kokić i Nikola Rađen razvode, nakon 10 godina braka.

Oni su izdali zvanično obaveštenje, u kome je pisalo...

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumevanju. Ana Kokić i Nikola Rađen - pisalo je u saopštenju.

Nakon toga, Kokićeva se nije mnogo pojavljivala u javnosti, a ni na društvenim mrežama međutim sada je okačila stori na kome je pokazala čemu se posvetila nakon razvoda - treningu.

Verujemo da Ana želi da ostane u top formi i da se vrati karijeri i snimanju pesama, a da ljubavni život ostavlja iza sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.