ODLUČILA, RODIĆU DETE: Mirela odgovorila lažno na pitanje koje je Miliju najviše značilo, a to je ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČILA, RODIĆU DETE: Mirela odgovorila lažno na pitanje koje je Miliju najviše značilo, a to je ...

Opet je slagala.

Ovo je neviđeno, još jedan šok usledio je večeras na Mirelinom "Parografu". Taman kada smo svi pomislili da će konaćno biti iskrena i da će veče proći mirno prevarili smo se.

Sledeće pitanje koje je postavljeno takmičarki bilo je "Da li bi Miliju rodila dete?" - ona je odlučno rekla: "DA!"

AUUUU PALA VEĆ NA PRVOM PITANJU: Zašto Mirela? ovim nas je sve razočarala, nikako nije smela da slaže

Ali, na nesreću buduće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milijeve žene poligraf je i ovaj odgovor prepoznao kao laž!

Ona je ipak rekla da ako dođe do toga da će dete roditi jer je izričito protiv abortusa, i da je trudnoća nešto prelepo.

PROGOVORILA O SE*SU: Ne prestaje da šokira, toliko sam bila pijana da se toga i ne sećam

Dugo se špekulisalo da li je ona trudna ili ne, i ovo nije bilo lako Miliju da čuje ali sada sa sigurnošću znamo da ako se to desi Mirela će roditi definitivno. Mada su ukućani u jednom trenutku na to prokomentarisali da oni neće opstati i čak su išli dotle da su njihovoj vezi dali prognozu da će se završiti kao što se završila veza Ksenije pajčin i Filipa Kapisode.

Možda su ipak bili preoštri ili ne. Šta vi mislite, da li će opstati napolju?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.