ODLUČILA DA PONOVO POSTANE DEVICA - Maja Marinković se sada protivi INTIMNIM ODNOSIMA: donela važnu ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 14:19

ODLUČILA DA PONOVO POSTANE DEVICA - Maja Marinković se sada protivi INTIMNIM ODNOSIMA: donela važnu ODLUKU

Nova ličnost.

Maja Marinković je poznata kao jedna od najkontroverznijih zadrugarki, ali ej odlučila da u šestoj sezoni bude sasvim nova osoba i da svima održi moralne lekcije. Ona je tako odjednom postala protivnica intimnih odnosa u rijalitiju, a svoje stavove je prenela i Jovani Tomić Matoroj.

- Nek se pr*aju deca, šta - rekla je Matora.

- Al' mi je cirkus. Glupi su ko ku*ac neki ljudi. Ne znaju kako. Boli me ku*ac za bilo šta, razumeš... Misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će biti je*anja i toga? - rekla je Maja.

- Ma da - rekla je Matora.

- Što mora odmah se*s i to. Baš sam u nekoj drugoj fazi. Nemam ja ništa protiv, prva sam skakala do plafona. Šta misliš ti o mojoj vezi? - pitala je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.