ODLOŽENO ROČIŠTE! Dragana Mitar se ZAIGRALA u trouglu u Zadruzi, a ne zna ŠTA se DOGAĐA NAPOLJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽENO ROČIŠTE! Dragana Mitar se ZAIGRALA u trouglu u Zadruzi, a ne zna ŠTA se DOGAĐA NAPOLJU!

Ovo su novi momenti!

Kao i uvek kada su na redu Pitanja gledalaca, tako je i sinoć bilo veoma turbulentno. Naime, Dragana Mitar je ovom prilikom rekla da se nije poljubila sa Edisom, što je izazvalo lavinu komentara, a gledaoci su želeli da znaju zašto se pravdala Tomoviću da se nije ljubila sa Edom.

- Mene niko nije ljubio na blic. Ja sam svoj emotivni odnos sa Vladimirom prekinula, ali mi živimo u istoj kući. Komentarišemo stvari, ne znam šta je tu čudno - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnila je Dragana.

Zatim se javio i Tomović.

- Ja ne želim u ovom priči da budem višak. Nije se pravdala, samo mi je rekla da se nije poljubila. Do poslednje brakorazvodne parnice postoje advokati su ti koji zagovaraju da se brak čuva po svaku cenu, da je to institucija koja mora da se čuva. 27. je bilo ročište na kojem Dragana nije morala da prisustvuje - rekao je Tomović.

- Kada sam došla ovde, ja sam imala datume ročišta. Poslednja informacija jeste da je ročište odloženo za tri meseca, meni moj suprug predlaže sporazumni razvod braka. Znači ja ću u martu izaći, potpisati i razvesti se - rekla je Dragana.

- Ja ovo nisam znao, mislio sam da su dani u pitanju - dodao je Tomović.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.