ODLAZI SA HEPI TV? Bojana Ristivojević zbog niza nesuglasica dala OTKAZ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI SA HEPI TV? Bojana Ristivojević zbog niza nesuglasica dala OTKAZ?

Lepa voditeljka više neće biti zaštitno lice popularne televizije!

Bojana Ristivojević neće više biti zaštitno lice televizije "Hepi" zbog niza nesuglasica koje su se pojavile između nje i doskorašnjih poslodavaca.

Harizmatična voditeljka stekla je ogromnu popularnost vodeći rijaliti "Parovi", ali i druge emisije poput "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pesmu", "Provodadžije" i "Prelo". Upravo zbog ove poslednje je, kako saznajemo, i nastao problem. Prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Kurira", Ristivojevićeva je od čelnika "Hepija" zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u sklopu rijalitija "Parovi" i da ostane voditeljka vikend emisije "Prelo", zbog preopterećenosti obavezama. Njeni poslodavci su, iz njima poznatih razloga, potpuno drugačije odlučili.

- Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka "Prela", i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u poslednje vreme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Posle nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznela svoj problem, stigao je odgovor čelnika srećne televizije koji je glasio "Bojana više neće voditi "Prelo", ostaje voditeljka 'Parova'" - kaže dobro obavešteni izvor.

Posle ovakve odluke, voditeljka je prelomila da više ne bude deo televizije "Hepi". Ona će odraditi još nekoliko emisija u sklopu rijalitija "Parova", nakon čega će otpočeti pregovore za novo radno mesto.

- Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I pre godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti "Hepi", ali su je glavni urednici ubedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već se po gradu priče o njenom odlasku i počele su da pristižu ponude od drugih, konkurentskih televizija, o čemu Bojana još nije razmišljala. Ali svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu - priča naš sagovornik.

Ristivojevićeva juče nije odgovarala na pozive.

NIKOLIJI ISPALA GOLA G*ZA! Kroz mrežastu haljinu - ups! Pa, ima li GAĆICE? (VRELI VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.