ODAVNO SMO ODLUČILI DA SE RASTANEMO! Sanja Marinković otkrila šta joj je pomoglo da prebrodi razvod

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:11

"ODAVNO SMO ODLUČILI DA SE RASTANEMO!" Sanja Marinković otkrila šta joj je pomoglo da prebrodi razvod

"Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče."

Voditeljka Sanja Marinković razvela se 6. januara od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, a sad je o tome detaljnije progovorila.

Oni su se venčali 2011. godine, a zvanično rastali tek ove - mada je ljubavi došao kraj još pre dve godine.

- Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji - rekla je Sanja i dodala da priče o njenoj navodnoj novoj ljubavi nisu tačne.

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Ona je otkrila da je razvod prebrodila uz stručnu pomoć.

- Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.