ODAKLE MU PRAVO? MOGU DA POTVRDIM DA ME JE ZVAO! Ivana Šopić RAZOTKRILA sve detalje PREPISKE sa Janjušem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 01:25

"ODAKLE MU PRAVO? MOGU DA POTVRDIM DA ME JE ZVAO!" Ivana Šopić RAZOTKRILA sve detalje PREPISKE sa Janjušem

Raskrinkala ih.

U emisiji "Pitam za druga", Ivana Šopić progovorila je o prepiskama sa Lazarom Čolićem Zolom. Naime, nakon što je bivša ljubavnica Marka Janjuševića Janjuša Maja Marinković otkrila da zna se o prepiskama, izazvalo je kod Šopićeve potrebu da objasni sve, što je i uradila.

- Šta mislite o prepiskama Zole i Šopićke? - upitala je Ivana.

- Zola je valjda rekao kako jeste? - prokomentarisao je Kendi.

- Zola je rekao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste, ali na sve što Janjuš kaže. Ustao je potvrdio sve što je Janjuš potvrdio. Ja ću ukrasti malo vašu stolicu, da prepričam šta se desilo. Iskrena da budem, malo sam se pokajala zbog prepiske, jer sam objavila, jer je meni Zola prijatelj, ali me je iznerviralo što me Janjuš uzimao u pogrešnom kontekstu. Odakle njemu pravo, kada ja mogu da potvrdim da me je zvao? Moram da kažem da je Maja prenela sve kako sam ja rekla. Ali stvarno Zola nije zvao drugaricu, ja niti sam otišla, niti sam ikog povela - ispričala je Šopićeva.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.