ODAKLE JOJ PARE?! Posle nasilja od MUŽA i najave druge bebe, Dragana Mitar otkrila KAKO ZARAĐUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODAKLE JOJ PARE?! Posle nasilja od MUŽA i najave druge bebe, Dragana Mitar otkrila KAKO ZARAĐUJE

Obezbedila se!

Dragana Mitar jedna je od zvezdi Zadruge, koja, iako nije stgla do finala, privukla je veliku pažnju javnosti i medija.

Njena životna priča sa mužem koji je maltretira i ljubavnikom koji je i sam ušao u Zadrugu šokirala je mnoge. Ipak, ona je sve to stoički izdržala u rijalitiju.

Ali, sudeći po njenoj priči, pravi pakao je proživela tek kada je izašla. Ona je prijavila svog muža za nasilje i trenutno je u postupku razvoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, ono što je sve interesovalo, odakle Dragani novac, jer se prema njenom Instagram nalogu može naslutiti da živi na visokoj nozi

Odgovor na ovo pitanje može se videti na njenom instagram profilu. Dragana, poput ostalih zvezda estrade sa velikim brojem pratilaca na instagramu reklamira proizvode različitih brendova i na taj način zarađuje "fine" svote novca, koji joj omogućava da sa svojim sinom uživa i dobro se zabavlja!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.