OD TAD JE KRENUO NJEGOV PAKAO! Ovako je došlo do PROPASTI VEZE Mensura i Mine! Otkriveni NEPOZNATI DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 17:10

"OD TAD JE KRENUO NJEGOV PAKAO!" Ovako je došlo do PROPASTI VEZE Mensura i Mine! Otkriveni NEPOZNATI DETALJI

"Setimo se prošle godine...!"

Upravo je počela radio emisija "Amnezija". Bora Santana i Milica Kemez su najavili emisiju, a onda je Milica otkrila o čemu će se pričati, te odlučili da se jučerašnja debata na temu ljubomore, nastavi.

Marko Đedović je bio sledeći gost, koji je prokomentarisao sukob Mine Vrbaški sa Filipom Carem, ali je izneo i nove detalje njenog odnosa sa Mensurom Ajdarpašićem od prošle sezone.

- Rekao mi je da sam učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svemu tome, a zadatak je tražila Mina. Ona je imala neku priču preko dana. Tražila je rekvizite. Trebalo je da bude šala, ali je napadno izgledalo. On nije reagovao burno na tu situaciju, već je reagovao na njegovu i Mininu situaciju ispred diskoteke. Ono što je radio u sobi, mislim da je to njegov bunt zbog toga. Zato je došao u sobu i maltretirao zadrugare - rekao je Đedović.

- Šta misliš, je li Car toliko preterao? - pitala je Milica.

- Setimo se prošle godine, Mensur je rekao - popušite mi svi, otad je krenuo njegov pakao. Prošle godine je bila drugačija situacija, bila je lajt varijanta u odnosu na ovu sezonu - rekao je Đedović.

- U subotu je maskembal na Zadrugoviziji, kakvi su utisci? - pitao je Bora.

- Ja bih lakše podneo da me neko vređa, nego to da radim, meni lakše pada to. Da idem na binu kojoj ne pripadam... - dodao je Đedović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.