OD RANOG JUTRA! Ana zajahala Davida, pa spustila ruku DOLE! Kamera ulovila BLUDNI MOMENAT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD RANOG JUTRA! Ana zajahala Davida, pa spustila ruku DOLE! Kamera ulovila BLUDNI MOMENAT! (VIDEO)

Strast bukti.

Ana Korać i David Dragojević svakodnevno razmenjuju nežnosti pred ostalim ukućanima, a vrele akcije pod tušem ne propuštaju svaki put kad im se za to ukaže prilika.

Međutim, dok su svi zadrugari dali sebi oduška da se probude uz prvu jutarnju kafu i porazgovaraju o svemu što se u toku prethodne noći dešavalo, njih dvoje su uradili nešto što će zasigurno šokrati sve.

Koraćeva je od ranog jutra obasipala poljupcima svog dečka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda mu je sela u krilo gde je indirektno pokušala da u njemu probudi strast.

Ona je krišom  stavila ruku na Davidov polni organ, ali kamera je usnimila svaki njen pokret iako je ona bila sigurna da je vešto prikrila ovaj potez.

DARA OTKRILA CELU ISTINU O P*RNO SNIMKU! I ona dobija GOLE SLIKE, obožava BEZOBRAZNE PORUKE MUŠKARACA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.