OD NJE SAM DOŽIVEO NEOČEKIVANO Tomović OTKRIO šta je Milica tražila od njega, pa je naterao da se ZAKUNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 10:16

"OD NJE SAM DOŽIVEO NEOČEKIVANO" Tomović OTKRIO šta je Milica tražila od njega, pa je naterao da se ZAKUNE!

Još se nisu smirile strasti!

U toku je Igra istine, na pitanje je odgovarala Milica Kemez, međutiim, rasprava je i dalje trajala, pa zadrugarka nije mogla da završi svađu sa Borom. Kada su se strasti smirile, pitanje je postavila Ani Bulatović koju je zanimalo šta je presudilo u tome da se povuče i ogradi sa Zolom, zbog pritiska ili zato što je on loš, i šta planira s njim?

- Za mene je on dobar momak, ne zanima me šta kažu, ja donosim sama odluke. Ne plašim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pritiska, ja se nisam zaljubila i on mi je drug - rekla je Ana.

Nakon konciznog odgovora, Ana je sledeće pitanje postavila Dragani Mitrović.

- Da li postoji mogućnost da ti i Milica spustite loptu, i da to rešite na ljudski način? - glasilo je pitanje.

- Da, što se mene tiče, mogu da ne progovorim ništa vezano za nju. Tanja i ona imaju konflikt, pa nek one reše - rekla je Dragana.

Dragana je rešila da sledeće pitanje bude za Vladimira Tomovića

- Ispričaj ono od sinoć, za poruku za Milicu - rekla je Dragana.

- Rekao sam da sam doživeo od Milice nešto neočekivano, pomenule su se cedulje, posle rođendana. Milica je došla i rekla mi je hoćeš li da odamo tajnu za tajnu? Da li je svaki deo torte mogao da se jede? Zakuni se da nisi dobila nikakvu poruku od sestre za rođendan? - pitao je Tomović.

- Kunem se! Meni je jedna osoba prenela poruku! - rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.