OD JUTROS ME ZOVU DA TI DAM GLAS! Đorđe David šokirao sve kada je ugledao OVU takmičarku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 23:38

"OD JUTROS ME ZOVU DA TI DAM GLAS!" Đorđe David šokirao sve kada je ugledao OVU takmičarku

Morao je!

Sanja Savić (20) iz Uba predstavila se ove večeri pesmama "Poželi sreću drugima" i "Afrika" i dobila pet glasova stručnog žirija, zbog čega je njen mentor Dragan Stojković Bosanac bio ponosan.

- Mislim da je ovo sasvim uredu za drugi krug - zaključila je Snežana Đurišić.

- Fenomenalno i šteta što si kad Bosanca. Žao mi je što ova kandidatkinja nije kod mene, ona je po mom ukusu skroz - rekla je Ana.

- Ma meni je bilo super >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - nadovezao se Bosanac kao Sanjin mentor.

- Ub je varoš gde se nalazi odbojkaški ženski klub koji je osvojio kup od države... Kapitenka tog kluba i kompletno ceo odbojkaški klub jutros su me zvale jedna po jedna i molilr me da ti dam glas. Jutros su me napale kao smrt na babu da se za tebe obavezno glasa. Pored toga što si dobro odradila posao mogu da ti kažem da te one pozdravljaju - rekao je Đorđe.

- Sanja ovo je bilo odlično - rekao je Mili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.