OČI ISPADAJU! Kija Kockar posle POMIRENJA sa Slobom pokazala V*GINU! Sve se vidi! Šumica!! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČI ISPADAJU! Kija Kockar posle POMIRENJA sa Slobom pokazala V*GINU! Sve se vidi! Šumica!! (VIDEO)

Opa, kakva lepa greška!

Sinoć je bila veoma burna noć u "Zadruzi", a jedan od događaja koji je obeležio veče je i ples Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Pogledajte OVDE kako je Luna Đogani vrištala. 

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: Otpašće vam VILICA kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

Kija je čak u jednom trenutku rekla Slobi da ga voli najviše na svetu, a on ju je poljubio, doduše u čelo. Videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako će se dalje razvijati ova napeta situacija, ali da napravimo jedan mali predah uz, reklo bi se, interesantan prizor - Kiji je sinoć tokom presvlačenja na trenutak sevnulo međunožje.

Rekli bismo da Kockarevoj to nije bila namera, ali je u brzini, dok je navlačila gaćice, podigla haljinu i "počastila" muški deo publike neplaniranom golotinjom.

Taj trenutak možete videti u 4. sekundi snimka. Preporučujemo da pritisnete pauzu, sve se odigralo munjevito:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.