OBRT SITUACIJE! Dejan presrećan, PEVA NA SAV GLAS dok se Dalila i Car svađaju i prete! ONA POBESNELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 10:55

OBRT SITUACIJE! Dejan presrećan, PEVA NA SAV GLAS dok se Dalila i Car svađaju i prete! ONA POBESNELA

Kolo sreće se uvek okreće...

Sinoć, tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do ozbiljnog obrta u ljubavnom trouglu Dejan Dragojević - Dalila - Filip Car.

Naime, novopečeni par, Dalila i Filip posvađali su se pred svima, a on je pokušao da joj uspostavi pravila u vezi, koja ona ne želi da prihvati. Caru je zasmetalo što mu devojka nije dozvolila da govori kada je od voditelja Milana Miloševića dobio reč, već ga je prekidala i upadala mu u reč, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega posebno iznerviralo pa joj je odbrusio.

Sve ovo gledao je Dalilin i dalje zakoniti suprug Dejan, koji uopšte nije pokušavao da sakrije radost i sreću što mu ženi i njenom ljubavniku ne cvetaju ruže. Dejan se na sav glas smejao, a onda je ustao i zapevao pesmu Goce Božinovske "Okovi", koju je očigledno posvetio upravo Dalili.

Njena reakcija bila je burna, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.