OBRATIO SE MAJCI! Nakon UDARCA koji mu je zadala Miljana, EVO kako se OSEĆA... PROBLEMI SA OKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRATIO SE MAJCI! Nakon UDARCA koji mu je zadala Miljana, EVO kako se OSEĆA... PROBLEMI SA OKOM!

Veliki stres!

Lazar Čolić Zola je sinoć povređen kada ga je bivša verenica Miljana Kulić udarila pesnicom u lice zbog čega mu je nos zamalo slomljen, a ima problem i sa levim okom.

On je u međuvremenu bio kod lekara i ova povreda je sanirana, ali se polemika oko toga da li je Miljana ipak trebala biti diskvalifikovana umesto što je dobila za kaznu dvonedeljni honorar.

- Miljana je vešto izbegla da traži kaznu kada je nju Zola šutnuo. Ona nije naučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa na svojim greškama, a ti Matora ćuti, problem ti je Miljana zbog konkurencije - rekla je Marija, a Matora joj je besno upadala u reč.

- Marija, nema opravdanja za nasilje, pričaš gluposti - digli su se zadrugari.

Zatim je Zola izrazio želju da se obrati svojoj majci.

- Dobro veče, ja bih pozdravio majku i rekao joj da ne brine, malo me samo boli levo oko, ništa strašno. Nema potrebe da se oko toga diže tenzija. To što Marija kaže za to šutiranje, to se ne može porediti sa onim što je ona uradila. Najviše mi je žao zbog moje porodice, što ovo moraju da gledaju i verovatno ovo doživljavaju stresno - rekao je on.

 Celu situaciju pogledajte ovde.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.