OBOŽAVATE NJEGOV HIT LOCA? Svima je poznato da je Mili ROBIJAO! A da li znate njegovo pravo ime?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOŽAVATE NJEGOV HIT "LOCA"? Svima je poznato da je Mili ROBIJAO! A da li znate njegovo pravo ime?

Nema ni srednju školu...

Malo ko zna da se reper Mili u stvari zove Marko Milivojev i da je rođeni Mirijevac, a kako piše na Vikipediji, nije završio srednju školu.

Mili je bio u zatvoru zbog nelegalnih radnji pre nekoliko godina, a glumiće u seriji "Grupa" problematičnog momka će biti omaž njegovom prošlom životu. Serija o teskobnom životu mladih, sukobu generacija i beogradskom podzemlju je pod rediteljskom palicom Jelene Gavrilović.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели M I L I ® (@miliofficialbebooo) дана 11. Мај 2019. у 11:27 PDT

- Kao što serija kaže, priča o suprostavljanju grupa i borbe klanova, mafije, policije i mafije i klinci koja su koleteralna šteta - rekla je Gavrilović za "RTS".

KO JE MAJKA DEČAKA NA SLICI? Samo 30% ljudi odgovori tačno na pitanje FBI TESTA! Probajte - imate 30 sekundi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nikada ne biste pogodili pravo ime repera Milija

Izvor: Svet, 04.Sep.2019

Reper Mili trenutno je najpoznatiji rep izvođač na domaćim prostorima, a njegove pesme “Grmi” i “Loca” najviše su – kako oni vole da kažu – grmile klubovima prethodnih meseci.. Međutim, malo ko zna da je Milijevo pravo ime Marko Milivojev, da je rođen 1994. godine na Mirijevu, te da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.