OBJAVLJEN SPISAK učesnika pete sezone Zadruge: Popularna glumica se oglasila - Zvala me Mira Karanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 16:31

OBJAVLJEN SPISAK učesnika pete sezone "Zadruge": Popularna glumica se oglasila - Zvala me Mira Karanović

"Telefon mi zvoni od jutros..."

Danas su domaći mediji objavili vest da postoji mogućnost da glumica Olivera Viktorović uđe u petu sezonu rijaliti programa "Zadruga". Ona se tim povodom oglasila i istakla da nikada ne bi bila deo nekog rijaliti programa, te da o njima nema dobro mišljenje.

- Telefon mi zvoni od jutros. Prvo mi je Željko Humbač poslao poruku da je to izašlo, malopre me je zvala Mira Karanović. Ja imam negtivno mišljenje o rijaliti programima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nikada ne bih bila deo istih. Nisam iz te priče - kaže glumica i dodaje:

- Ja sam neko ko radi sa decom, studentima. Osim glumom bavim se i režijom i pedagoškim radom. Čak nikada nisam ni pogledala nijedan rijaliti. Ne bih volela da me povezuju sa tako nečim. U tom smislu, ne bih bila učesnik rijalitija bilo kog, to jednostavno nije moje opredeljenje u životu - rekla je Olivera Viktorović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.