OBEZBEĐENJE SPREČILO KRAĐU NOVCA! Bebica nasrnuo da OTME KOFER S PARAMA, nastao KARAMBOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 20:18

OBEZBEĐENJE SPREČILO KRAĐU NOVCA! Bebica nasrnuo da OTME KOFER S PARAMA, nastao KARAMBOL

"Nemoj da ti taj budžet uzmem za par sekundi!"

U toku raspodelE budžeta Nenada Macanovića Bebicu izrevoltirao je stav koji je Ivan Dragić imao kad mu je udelio mali budžet, te je pokušao da mu preotme kofer s novcem.

Obezbeđenje je odmah reagovalo.

- Nemoj da ti taj budžet uzmem za par sekundi - rekao je Bebica.

- Ne možeš - kazao je Dragić.

- Siguran si da ne mogu? - upitao je Bebica.

- Da, sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << siguran - rekao je Dragić.

- Nemoj da nas dvojica podelimo budžet - kazao je Bebica.

- Dok se ovo dešava, tvoji kvazi prijatelji se smeju. Ti si promenio mesto s kog deliš budžet, kazniće te - kazao je Neca.

- Ne želim da dozvolim da zbog Bebice ostanete bez pare. Mogu ja i da prekinem podelu budžeta - kazao je Bebica.

- Mikice, ti si dobar čovek, ali te smatram Mićinim poltronom. Smatram da si napravio grešku jer si Zorici opristio neke stvari. Da ti kaže da odeš do Kolašina, ti bi to uradio. Jako ti je lepa porodica, to moram da kažem, ali flertuješ sa mladim devojkama ovde - kazao je Dragić.

- Moju porodicu nemoj da uzimaš u usta, ni u dobrom, ni u lošem kontekstu. Ja sam rekao da ti jesi dobar dečko, imaš kefalo, smeš da se suočiš sa nekim ljudima ovde. Jednom prilikom si meni rekao da mi ćeš mi je*ati ženu. Vudeo bi kako bi te išamarala, kada bi joj tako nešto rekao. Volim Miću i Zoricu, oni su moje kolege preko trideset godina, a to se neće menjati - dodao je Mikica.

- Hvala. Da mi nisi devojku, ja ne bih tebi ženu - istakao je Dragić.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.