OBEZBEĐENJE JEDVA SPREČILO DISKVALIFIKACIJU: Opšti HAOS usred spavaće sobe, čajna im umalo došla glave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE JEDVA SPREČILO DISKVALIFIKACIJU: Opšti HAOS usred spavaće sobe, čajna im umalo došla glave!

Kad su gladni, nisu svoji...

Posle kupovine i ovoga puta nastala je žestoka rasprava u Zadruzi i to između Mlađana Jovanovića i Milana Petkovića. Zbog namirnica napravili su opšti haos usred spavaće sobe Bele kuće, a obezbeđenje je stiglo u zadnji čas i sprečilo fizički kontakt koji je bio na pomolu.

Mlađa i Milan ušli su u žestoku raspravu zbog makarona i čajne, a priprema obroka usledila je tek pošto su stavili tačku na obračun.

- Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da deliš čajnu koju sam platio 400 dinara! Ko ti je kriv što si dobio dve kese makarona - besneo je Mlađa.

- Ja imam samo dve kese makarona i salamu, to mi nije dovoljno za nedelju dana - odgovorio mu je Milan.

- Pa, ti deliš svima i posle ostaneš gladan - odbrusio mu je Mlađa.

Milan je, zatim, prema Mlađinom mišljenju ostavio makarone na njegov krevet kako bi ga isprovocirao. On je tada nasrnuo na Petkovića, a obezbeđenje je moralo brzo da reaguje.

- Nemoj da me provociraš da ti ne bih je*ao mater! Ti ćeš meni da govoriš da sam ja tvrdoglav! Ovde si našao da mi se ku*čiš! Preko Gastoza ćeš da vidiš, pi*ka ti materina - besneo je Jovanović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.