OBEZBEĐENJE JE SPROVELO! Posle SUKOBA zadrugarki POZLILO, hitno odvedena na oporavak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE JE SPROVELO! Posle SUKOBA zadrugarki POZLILO, hitno odvedena na oporavak!

Sve je otišlo predaleko!

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Zadrga je tek počela, a došlo je i do prve svađe u bekstejdžu. Naime, kako su naši novinari saznali na licu mesta, do tuče je došlo između Tare Simov i Ive Grgurić, a sve zbog Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomovića.

Iva je otkrila našoj ekipi sve o ovome.

- Nije to točno, ja sam legla u fotelju, a Tomović je bio pored mene ja sam naslonila glavu. Tara je došla, rekla da se maknem i vređala me na nacionalnoj osnovi. Ona je devojka odlepila za njim, a on nije moj tip - rekla je Iva.

Njoj je vrlo brzo nakon toga pozlilo, a obezbeđenje ju je sprovelo do toaleta. Kako saznajemo, ona je u toaletu povraćala, nekoliko puta se vraćala i odlazila.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.