OBEZBEĐENJE JE OPKOLILO! Maja Berović progovorila o NAPADU i IZREŠETANOM AUTOMOBILU - Ugrožena joj je bezbednost?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE JE OPKOLILO! Maja Berović progovorila o NAPADU i IZREŠETANOM AUTOMOBILU - Ugrožena joj je bezbednost?!

Nije joj lako da priča o tome...

Pevačica Maja Berović sinoć je održala spektakularni koncert na "Music week festivalu".

Ona je pravo sa odmora došla u Beogradu, a malo pre početka nastupa pevačica je porazgovarala sa medijima, kada nam je otkrila kako se provela na moru i po čemu će pamtiti ovo leto.

- Bilo je super, odmorila sam, a ovo leto ću pamtiti po lepim stvarima koje su mi se dogodile. Bilo je mnogo dobrih koncerata... Po publici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja mi je dala svu tu energiju. Zaista jedna divna godina iza mene. Neka sledeća bude takva i neću se buniti - rekla je Maja koja je bila vidno uzbuđena što ponovo peva u Beogradu.

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 21, 2019 at 9:32am PDT

S obzirom da joj se nedavno desila užasna situacija, kada su nepoznati ljudi pucali na kombi u kojem su bili njeni muzičari, pevačica je priznala kako se sada oseća i da li misli da joj je ugrožena bezbednost.

- Nije mi ugrožena bezbednost, vidite koliko je momaka iza mene. Dobro se osećam, otišla sam na odmor odmah posle toga, lepo sam se odmorila i uživala sam sa prijateljima i sada se osećam super, nadam se da se to više neće ponavljati - završila je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.