OBE RUKE ZAVIJENE: Sloba STIGAO s operacije - evo KAKO je Luna reagovala i da li su JOŠ zajedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBE RUKE ZAVIJENE: Sloba STIGAO s operacije - evo KAKO je Luna reagovala i da li su JOŠ zajedno (VIDEO)

Vratio se u "Zadrugu".

Dramatični događaji u sinoćnom izdanju rijalitija "Zadruga". Ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića je posle, čini se, seksa na stepeništu, imala velika iskušenja. Zaljubljeni par se žestoko svađao i razbijao sve pred sobom (prevashodno Zrenjaninac), a zbog toga je Sloba polomio ruku koju su mu potom stavili u zavoje.

Međutim, gips nije bio dovoljan da se sanira povreda mladog pevača, te je on napustio imanje u Šimanovcima ne bi li mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Banjici operisali ruku kako je saopšteno iz produkcije. Čelnici "Zadruge" su takođe otkrili da je zahvat bio lak i minimalan, kao i da će se Sloba brzo vratiti u rijaliti.

Tako je i bilo - Radanović je oko 21 sat stigao nazad na imanje i to sa obe ruke u zavojima. Novinar Milan Milošević ga je odmah upitao da li je to uspeo i drugu ruku da polomi, a Sloba je odgovorio:

- To mi je zavoj zbog infuzije. Imam tu bromilu! Dobro je prošlo, operisao sam ruku, bio sam pod anestezijom. Idem ovih dana na kontrole pa ćemo videti.

Kada ga je Luna videla, zatrčala mu se u zagrljaj i šaputala mu nešto na uvo. Tako su propale sve spekulacije da je nasilno ponašanje Radanović bio i kraj veze o kojoj bruji Srbija koja prati rijaliti "Zadrugu".

- Tužna sam zbog tebe!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.