O OVOME BRUJI SRBIJA: Marija Kilibarda se SPRDALA na račun LJUBAVNOG trougla OVIH pevačica! AUUU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME BRUJI SRBIJA: Marija Kilibarda se SPRDALA na račun LJUBAVNOG trougla OVIH pevačica! AUUU!

Nije ih štedela.

Sinoć je sa emitovanjem počela nova sezona šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", a pored zanimljivih nastupa poznatih na sceni su se odigrale još neke situacije o kojima gledaoci ne prestaju da bruje.

Nenad Knežević Knez u prvoj epizodi imitirao je Zoricu Brunclik, dok se Aleksa Jelić našao u ulozi Vesne Zmijanac.

Njih dvojica su se našli zajedno na sceni, a s obzirom na to da je sadašnji suprug Brunclikove, Miroljub Aranđelović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kemiš, pre nje bio u braku sa Vesnom, voditeljka Marija Kilibarda se našalila na njihov račun.

- Moram da napravim selfi sa dve Kemiševe žene na bini, ko zna kada će se one ponovo naći na istom mestu - rekla je Marija dok su pored nje stajali Knez i Aleksa. Ovo je nasmejalo sve, a ovaj Kilibardin potez odmah je počeo da se prepričava i na društvenim mrežama.

Zorica i Vesna, inače, zbog ljubavnog trougla u kome su se našle nisu govorile čak 30 godina.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.