O NJEGOVOJ AFERI BRUJAO JE CEO REGION! Bivši zadrugar ne skida OSMEH s lica i UŽIVA u NJENOM ZAGRLJAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 19:43

O NJEGOVOJ AFERI BRUJAO JE CEO REGION! Bivši zadrugar ne skida OSMEH s lica i UŽIVA u NJENOM ZAGRLJAJU!

Najjača ljubav!

Bivši zadrugar Edis Fetić ušao je u treću sezonu "Zadruge" kao prijatelj Dragane Mitar, koji je mnogima bio poznat kao "Gospodin Torta". Nadimak je dobio jer je u "Zadruzi 2" Mitrovoj ta rođendan poslao tortu.

Fetić je ušao u rijaliti kao oženjen muškarac ali je ipak započeo vezu sa Draganom sa kojom je već bio u emotivnom odnosu spolja.

Edis i Dragana u prošloj sezoni "Zadruge" nisu krili svoju ljubav i strast, pa su mnogi zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili šokirani njihovim ponašanjem, najviše zbog njegovog bračnog statusa.

A post shared by Edis Fetic (@edo_fetic)

Nakon što se završio rijaliti završila se i njihova romansa i svako je krenuo svojim putem.

Edis najviše vremena, sudeći po njegovom Instagram profilu, najviše vremena provodi sa svojom decom.

Fetić je danas objavio vrlo emotivnu fotografiju sa svojom ćerkicom koja mu sedi u krilu i grli ga, a to je najjača ljubav - između roditelja i deteta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.