Nudila se za 250 evra! OPTUŽILI Ivu Grgurić za PROSTITUCIJU, izneli SKANDALOZNE DETALJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nudila se za 250 evra!" OPTUŽILI Ivu Grgurić za PROSTITUCIJU, izneli SKANDALOZNE DETALJE!

Ukanalili je!

U Zadruzi je u toku emisije "Pretres nedelje" nastao haos kada je na red došla tema koja se odnosi na Ivu Grgurić i njenu priču da je bila sponzoruša.

Ona je kroz plač ponovo priznala da je imala najbolje namere kada je o tome govorila, jer je želela da pokaže devojkama kako ne treba postupiti u takvim situacijama u kojoj se ona našla.

Nakon mukotrpne situacije u kojoj je Iva priznala da je sve radila zbog očuha, kako bi njemu dokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vredi i da može da zaradi i izdržava majku i braću, a onda je počela da plače. Dalila Dragojević se nakon toga uključila u priču i rekla da ona zna zašto je Iva to uradila, a reč je o jednoj kako ona kaže groznoj rečenici koju joj je očuh rekao.

Zatim je Tara Simov rešila da se uključi i raskrinka svoju protivnicu Ivu, sa kojom se ne slaže od početka. Ona je nju optužila za prostituciju.

- Spavala je sa nekim mojim drugarima, nudila im se za 250 evra, imam poruke u telefonu - rekla je Tara, a Iva je sve negirala i rekla da je to gnusna laž.

Taru su mnogi osudili zbog ovoga, ali ona se držala svoje priče da ima dokaze i da je to istina. Zatim se javio novinar Ivan Gajić i Marko Đedović koji su takođe tvrdili da Iva laže.

- Ako si plaćala kiriju 800 evra za stan, što nisi pobegla u jeftiniji, a ove pare uštedela da imaš da pobegneš, ako je istina ono što si pričala - rekao je Đedović.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.