Novica je ŠMEKERSKI savetovao sina u vili Parova: Ove scene danas teraju SUZE na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 08:40

Novica je ŠMEKERSKI savetovao sina u vili "Parova": Ove scene danas teraju SUZE na oči

Dušan se brinuo zbog očevog zdravstvenog stanja.

Pevač narodne muzike i brat velikana Tome Zdravkove, Novica Zdravković, preminuo je sinoć u KBC "Zvezdara" nakon duge borbe sa bolešću.

Gledaoci "Parova" pamte učešće pevačevog sina, Dušana Zdravkovića, u ovom popularnom rijalitiju. Tada se i Novica redovno uključivao u program, pa čak i dolazio u vilu da bi posavetovao sina, koji je, inače, krenuo očevim i stričevim stopama i takođe se bavi pevanjem. Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od dirljivih trenutaka u rijalitiju "Parovi" nastupio je  kada je Novica ušao u vilu i dao svom nasledniku nekoliko saveta.

- Uvek da pevaš one svoje dve pesme i nemoj da preteruješ u piću - rekao je Novica.

- Nikad nisam preterao - pravdao se Dušan.

- Vinjak nemoj da piješ, samo pij špricere, oni daju bolji štimung - savetovao je Novica sina.

- Jedino što mu zameram je što pije malo više. Nadam se da će sad da prestane - rekao je prilikom jednog uključenja Novica.

Dušan nije krio da je zabrinut zbog očevog zdravstvenog stanja.

- Moj otac se trenutno nalazi u bolnici, operisan je, zato mi je teško. Ne znam šta se dešava kod njega, zato mi je teško, inače mogu da se ne čujem sa njim dugo, samo da znam da je dobro - izjavio je jednom prilikom, kroz suze, u vili "Parova".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.