Novi film Anđeline Džoli i Breda Pita loše ocenjen od strane kritičara (video)

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi film Anđeline Džoli i Breda Pita loše ocenjen od strane kritičara (video)

Novi film Anđeline Džoli i Breda Pita “By the sea”, koji u američke bioskope stiže 13. novembra, loše je ocenjen od strane kritičara.
Džoli i Pit ponovo igraju zajedno nakon 10 godina od komedije “Gospodin i gospođa Smit”, i to u ostvarenju koje je glumica i režirala.
“By the sea” je priča o paru čiji je brak u krizi, a inspirisana je tugom koju je slavna glumica proživela nakon smrti majke 2007. godine.
Kritičar “The Hollywood Reporter” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tod Mekarti ocenio je da je “By the sea” slab pokušaj ugledanja na evropski umetnički film i da će još jednom dokazati da čak i velika imena ne mogu da privuku publiku nečemu što samo po sebi nema razlog postojanja.
Alonso Duralde, kritičar portala TheWrap.com, opisao je film kao niz “dosadnih scena iz dosadnog braka”, dodavši da je bilo teško gledati dvoje talentovanih glumaca koji igraju isprazno, bez međusobne hemije.
Kritičari su pozitivno ocenili vizuelni aspekt filma, uz ocenu da da ni on nije mogao da nadoknadi slab scenario i siže u kome se ništa ne dešava.
Skot Mendelson (Forbes.com) divi se filmu više nego što je uživao gledajući ga i smatra da će se možda projekat dopasti ljubiteljima stranog filma sa mnogo dijaloga.
Za sve druge to će verovatno biti kao dugometražna reklama za parfem sa povremenim izlivima emocija”, dodao je on.
Fred Topel (NerdReport.com) bio je nešto finiji u kritici.
“Svaki put kada dođete da vidite autorovu dušu na ekranu, ako vas to ne intrigira dovoljno tokom dva sata, u pitanju je promašaj.”
Kritičar lista “Variety” Džasting Čeng nazvao je film “neprikrivenim projektom taštine”, koji će testirati strpljenje i najvećih fanova Anđeline Džoli i Breda Pita.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.